واردات و فروش پوشک کامل پریما

فروش پوشک کامل پریما گاهی بر اثر ناآگاهی عده ای از افراد از شیوه واردات رسمی با مشکل مواجه می شود.
انجام واردات پوشک کامل از برندهای معتبری چون پریما و فروش آن در داخل کشور مستلزم داشتن یک سیستم منظم و همه جانبه از خود مرز تا جزئی ترین فروشندگان است.
برخی از افراد که اطلاع درستی از امور گمرکی و نحوه گرفتن ترخیص کالا برای پوشک کامل پریما ندارند و فکر می کنند که این کار بسیار زمان بر است برای راحتی در واردات و فروش سریعتر این نوع کالاها را از مرزهای قانونی کشور وارد نمی کنند نتیجه آن می شود که این جنس در واقع قاچاق حساب شده و ممکن است در آینده مشکلات جدی برای صاحب بار به وجود بیاید.
شیوه دیگری که معمولا استفاده می شود آن است که در گمرک بار کانتینر خود را به جای پوشک کامل پریما جنس دیگری اظهار می کنند و امیدوارند که مسئولان این موضوع را متوجه نشوند. با این وجود این را هم ممکن است به سادگی و با دستگاه اسکن که جدیدا در گمرک نصب شده متوجه شوند و آن گاه جریمه سنگینی متوجه فرد شود.



